ASH

Andersson, Svensson och Hanzon – vardagspsykologi för alla!

En praktisk vardagspsykologi, som på ett enkelt sätt kan användas i vår kommunikation och för att stärka våra relationer med andra. I allt från samarbeten, försäljning, konflikthantering, rekrytering, marknadsföring m.m.

Bakgrund:
Andersson, Svensson och Hanzon, tre personligheter du lätt känner igen och kan identifiera dig med. Teorin och analyserna bygger på 30 års gedigen forskning av organisationspsykologen Bertil Björkman, som bl.a. skrivit böckerna ”Rebelledaren” och ”Skulle du våga anställa dig själv”.
Teorin utgår från att vi alla har en unik kombination av de tre personligheterna i oss och är därmed en väldigt dynamisk modell. Ökad förståelse för eget och andras beteende samt insikt om de underliggande motiven för vårt agerande, leder till utveckling för både individen och företaget.

Det unika:
Teorin går lätt att använda och applicera i vardagen, det kan handla om alltifrån ledar- och medarbetarskap, marknadsföring, försäljning, konflikthantering, förändringar och ”teambuilding” för att nämna några användningsområden.

Intressanta aktuella frågor:
Vilka personligheter finns i mitt företag, i mitt team?
Är jag en Andersson, Svensson eller Hanzon?
Vad har min kund för bakomliggande motiv?

Vi erbjuder föreläsningar, utbildning och personlighetstester i teorin om våra tre personligheter Andersson, Svensson och Hanzon.

Vi är:
Pia Fahl Blomqvist
Tina Ekström
Titti Lisjö Dalen

Kontakta oss gärna om du är intresserad.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande